O nas

Podjetje Ponca d.o.o. se od leta 1999 ukvarja z veleprodajo športne opreme. Na slovenskem trgu je zastopnik za svetovno znane blagovne znamke Sportful, Peltonen, Rossignol, Rex, KV2, KarposRode, Star in Marwe. Poleg prodaje tekaške opreme podjetje Ponca d.o.0. nudi tudi kvaliteten servis in izposojo tekaške opreme ter šolo teka na smučeh. Z letošnjo sezono Ponca d.o.o. razširja dejavnost z gostinsko ponudbo in prenočišči.

Zaposleni v podjetju smo zadovoljni, da kupcem na podlagi naših bogatih izkušenj lahko ponudimo pravo in kakovostno izbiro “vse”za tek na smučeh na enem mestu. Smo edini v Sloveniji, ki strankam pred nakupom tekaške opreme ponudimo oziroma omogočimo brezplačen preizkus smuči, čevljev in palic. V šoli teka na smučeh izvajamo individualne in skupinske tečaje teka na smučeh v klasični in drsalni tehniki z visoko usposobljenimi učitelji.

matej

Matej Soklič (direktor)

14-krat državni prvak v teku na smučeh 
11. mesto – OI Salt Lake City 2002 
13. mesto – SP Val di Fiemme 2003 

 

V svoji več kot 20 letni tekaški karieri sem imel priložnost sodelovati z najboljšimi svetovnimi strokovnjaki tega športa. Izkušnje in znanje, ki sem si ga tako pridobil so neprecenljive. V športnem boju z najboljšimi tekači je vsaka tehnična podrobnost zelo pomembna, pa naj gre tu za izbiro in pripravo smuči ali druge opreme. Razlika je v malenkostih, te pa so na koncu vedno odločilne! Vesel sem, da lahko tako pridobljeno znanje in »skrivnosti« posredujem tudi našim strankam.